Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czo się dzieje z ludźmi

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zakładam ten temat, bo nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego, gdy ktokolwiek założy jakiś temat dotyczące tego, że chce kupić np. Vansy czy rurki, to zaraz zlatuje się pierdyliard internautów, którzy wypisują różne głupie rzeczy o takich ludziach? Mam tu na myśli teksty w stylu "Vansy są dla pedałów" "W rurkach tylko pedały chodzą" "Pedały nie mają jaj, bo by się w rurkach im nie zmieściły". Tak dzieje się nie tylko na MPCForum, ale w całej Polsce, a może nawet i w innych krajach. Dlaczego jest tak dużo imbecyli, którzy wymyślają jakieś durne stereotypy na różne tematy i mają tak wąskie poglądy na różne sprawy? Według mnie każdy powinien nosić się tak jak chce, innych ludzi nie powinno to obchodzić. To samo tyczy się innych ludzi. Np. facetów, którzy noszą dresy i są łysi. Tacy ludzie są zazwyczaj od razu kojarzeni z osiedlowymi dresami, którzy spuszczą ci łomot jeśli nie oddasz im swojego telefonu albo pieniędzy. Powiedzcie mi, co się dzieje z ludźmi? ;_;

37496916.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To samo tyczy się innych ludzi. Np. facetów, którzy noszą dresy i są łysi. Tacy ludzie są zazwyczaj od razu kojarzeni z osiedlowymi dresami, którzy spuszczą ci łomot jeśli nie oddasz im swojego telefonu albo pieniędzy.

Telefonu, pieniędzy albo wpierdolu :D

@top

Witamy w Polsce w kraju gdzie tolerancja niema znaczenia. Zawsze musi być dobro i zło.

Opublikowano

Bo ludzie to stworzenia zgoła nietolerancyjne, które często nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa i są zapatrzeni w siebie, jakoby byli idealni. ;) Marni hejterzy, którymi nie warto się przejmować.

Opublikowano

Bo tak jest i już.. O kibicach też źle mówią, i co? To akurat ludziom pasuje.

Good Night, Left Side.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Moim zdaniem spora część ludzi uważa, że jeśli ktoś np. inaczej wygląda, słucha innego rodzaju muzyki, ubiera się inaczej odrazu jest uważany jako ten " inny ", gorszy. Niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić, że komuś podoba się coś innego. Podsumowując mogę Ci jedynie napisać, że ludzie to kłamliwe, egoistyczne kurwy :)

Opublikowano

Dlaczego, gdy ktokolwiek założy jakiś temat dotyczące tego, że chce

kupić np. Vansy czy rurki, to zaraz zlatuje się pierdyliard internautów,

którzy wypisują różne głupie rzeczy o takich ludziach?

Bo ci ludzie dalej nie wiedzą, że o takie rzeczy się nie pyta.

To tak jak pytać losowego gościa na ulicy czy mam kupić chleb czy bułki bo nie wiem jak zostanę odebrany przez ludzkość jeśli wybiorę bułki.

To jest idiotyczne zachowanie.

Opublikowano

jak mam wybrać vansy albo rurki to wezmę rurki chuj ze zgrubne ale przynajmniej sa smaczne

Piękna sygnatura.

Ze 300x za duża.

Opublikowano

Bo ludzie to stworzenia zgoła nietolerancyjne, które często nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa i są zapatrzeni w siebie, jakoby byli idealni. ;) Marni hejterzy, którymi nie warto się przejmować.

Nie róbmy z Polski drugiej Anglii, gdzie muzułmanom trzeba stawiać meczety, czy chuj wie, co oni tam mają,

a my u nich kościoła nie dostaniemy (jestem ateistą, ale nie o to tutaj chodzi).

Facet ma być facetem, a nie pizdą. Nie są hejterami, może też wyrażają swoje zdanie?

Przecież mam prawo powiedzieć, że to pedalskie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

Tylko w Polsce tak jest ;_; Polska to ogólnie kraj bardzo nietolerajcyjny.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Siemka. Zakładam ten temat, bo nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego, gdy ktokolwiek założy jakiś temat dotyczące tego, że chce kupić np. Vansy czy rurki, to zaraz zlatuje się pierdyliard internautów, którzy wypisują różne głupie rzeczy o takich ludziach? Mam tu na myśli teksty w stylu "Vansy są dla pedałów" "W rurkach tylko pedały chodzą" "Pedały nie mają jaj, bo by się w rurkach im nie zmieściły". Tak dzieje się nie tylko na MPCForum, ale w całej Polsce, a może nawet i w innych krajach. Dlaczego jest tak dużo imbecyli, którzy wymyślają jakieś durne stereotypy na różne tematy i mają tak wąskie poglądy na różne sprawy? Według mnie każdy powinien nosić się tak jak chce, innych ludzi nie powinno to obchodzić. To samo tyczy się innych ludzi. Np. facetów, którzy noszą dresy i są łysi. Tacy ludzie są zazwyczaj od razu kojarzeni z osiedlowymi dresami, którzy spuszczą ci łomot jeśli nie oddasz im swojego telefonu albo pieniędzy. Powiedzcie mi, co się dzieje z ludźmi? ;_;

Który to już taki temat? Setny, milionowy? Ogarnijcie opcję szukaj do kurwy nędzy...

Dla mnie tutaj jest prosta kwestia, ludzie są nietolerancyjni bo są debilami, ale po części co się dziwić jak w rurkach chodzą osoby do których rurki nie pasują i taka jest opinia. Nikt mi nie wmówi że rurki nie są dla mężczyzn, bo są tylko nie dla każdych, tego już nie każdy może pojąć i chodzą kolorowe chłopczyki, z czego jest beka.

Opublikowano

Suchy a po czym stwierdzasz, że ktoś jest " pizdą " ? Bo nosi wąskie spodnie ? Mogę nosić wąskie spodnie i mieć " większe jaja " niż połowa mężczyzn. Bez urazy ale masz naprawdę chory tok myślenia o.O

Opublikowano

Kraj nie może być nietolerancyjny. Każdy człowiek jest inny i inaczej myśli. Ja na przykład nie mam zamiaru nigdy palić, przeklinać, ćpać, pić, odzywać się wulgarnie. A mimo tego wszystkiego patrząc na łysego w dresie myślę że zaraz mnie uderzy. Wszystko jest przez ten internet, my to wszystko wsiąkamy i myślimy tak jak nam zagrają. Gdyby ktoś w komixxach nie zaczął by że bieber jest dziewczynką to by nikt tak nie myślał.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Kraj nie może być nietolerancyjny. Każdy człowiek jest inny i inaczej myśli. Ja na przykład nie mam zamiaru nigdy palić, przeklinać, ćpać, pić, odzywać się wulgarnie. A mimo tego wszystkiego patrząc na łysego w dresie myślę że zaraz mnie uderzy. Wszystko jest przez ten internet, my to wszystko wsiąkamy i myślimy tak jak nam zagrają. Gdyby ktoś w komixxach nie zaczął by że bieber jest dziewczynką to by nikt tak nie myślał.

Ten kraj jest nietolerancyjny, niestety ale jeśli większość się zachowuje w jakiś sposób to po prostu trzeba to uznać i tyle, tych którzy się zachowują "lepiej" jest aktualnie mniej w tym kraju i to jest fakt niestety... i to nie przez "internet" bo w internecie trzeba mieć dystans do tego co ktoś pisze, skąd wiesz że nie pisze sobie tego "bo tak", beka jest z tych którzy wieżą w każde słowo które jest obrazą w internecie, tutaj chodzi o tego kto pierwsze zepnie dupę.

Z Bieberem jest beka, może wygląda nienormalnie (nie wnikam, w dupie to mam) ale zgarnia hajs i ma fanbase w nastolatek...

Opublikowano

Suchy a po czym stwierdzasz, że ktoś jest " pizdą " ? Bo nosi wąskie spodnie ? Mogę nosić wąskie spodnie i mieć " większe jaja " niż połowa mężczyzn. Bez urazy ale masz naprawdę chory tok myślenia o.O

Chory, czy też nie, to mój tok myślenia, mam do niego prawo.

Mi nie chodzi o jakieś spodnie, ale o całokształt.

Ty nazwiesz mnie idiotą, bo jestem kibolem,

bo tak widzisz w telewizji, a ja Ci powiem, że tak nie jest,

i co, uwierzysz mi? Wątpię. Facet powinien wyglądać jak facet i tyle.

Won z lewicą.

1352970251-U713459.png

By Maxiu

Opublikowano

Jestem tolerancyjny na ogół , ale jak widzę chłopaka w rurkach,vansach i chuj wie co jeszcze to mnie telepie. Kiedyś szło się do wojska , każdy podniósł karabin ,była chociaż nadzieja że wrazie co sięgnie taki ktoś i będzie walczył. A taka ciota nawet nie podniesie broni , noge ma chudsza od dziewczyny to chore.

Opublikowano

Świata nie da się zmienić. Każdy ma inne zdanie i jednym to się podoba, a drugim nie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie róbmy z Polski drugiej Anglii, gdzie muzułmanom trzeba stawiać meczety, czy chuj wie, co oni tam mają,

a my u nich kościoła nie dostaniemy (jestem ateistą, ale nie o to tutaj chodzi).

Facet ma być facetem, a nie pizdą. Nie są hejterami, może też wyrażają swoje zdanie?

Przecież mam prawo powiedzieć, że to pedalskie.

Oczywiście. Ale wydaje mi się, że nie o to się tutaj rozchodzi. Bardziej o obrażanie kogoś, kto taki styl lubi. Z resztą.. to świadczy o tym człowieku.

Opublikowano

Jeszcze do niedawna bym się tym przejmował. Wdawałbym się w dyskusję z "prawakami" i starał się nakłaniać ludzi do zmiany stereotypów i poglądów.

Teraz, szczerze mam to gdzieś.

Rób wszystko by żyć szczęśliwie, porażki pokonuj a szczęście dawaj innym tylko jeśli możesz i oni go chcą :)

Dobra dewiza życiowa, polecam ;)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Żaden szanujących się i prawdziwy mężczyzna nie założy rurek czy vansów.Te męsko - podobne twory ubierają się tak, żeby zaimponować pustym i głupim dziewczynkom zapatrzonym w swojego idola Biebera czy innego pedała.A gadanie, że trzeba być tolerancyjnym na wszelką głupotę jest po prosty paplaniną lewaków.Owszem można mieć swój styl.Ktoś się ubiera elegancko, ktoś na sportowo, ktoś na wojskowo, ktoś jest metalem i chodzi ubrany na czarno, ktoś słucha rapu i chodzi w dresie itd.To można tolerować, ale nie robienia pedalstwa.

Opublikowano

Według mnie Vansy, rurki, grzyweczka i itd. ~ To po prostu Styl, a nie pedały :)

Według mnie te osoby co tak piszą powinny iść na leczenie co to znaczy Pedał, gej i itd.

Top@ ~ Nie trawię takich osób, a dla mnie rurki, vansy i itd. to normalna sprawa.

Ja chodzę w Jeansach i w Nike, ale to nie znaczy, że nie lubię Rurek i etc. ;)

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Bo każdy ma swój styl i sądzi że jego jest najlepszy człowiek w rurkach sądzi ze dresy to worek na ziemniaki a cżłowiek w dresach że w rurkach nie mieszczą sie jaja ... To Polska...

Opublikowano

Ale jak to wygląda? Chodzi ci taki z grzywką na pół ryja, vansy , rurki zero mięśni, same kości .

(Słyszałem , że w ameryce są leginsy dla mężczyzn, więc -.-)

Opublikowano

jeśli ktoś manifestuje swoim ubiorem i zachowaniem że jest ciotą to musi się liczyć z tym że będzie traktowany jak ciota. Każdy szanujący się facet nie założy rurek.

Prawda jest taka że większość "dresów" da ci po ryju jak krzywo na niego spojrzysz. Mam takiego kumpla co jest chudy chodzi w rurkach i w okularach zerówkach, dobry z niego kumpel ale na ustawkę bym go nie wziął bo co taki leszczyk może zdziałać?

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...